Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА - 09/10/2023

У данима када притисци на нашу земљу постају све јачи и учесталији, Аљбин Курти, још једном је показао своје право злочиначко лице. Напад на Данила Вучића, сина председника Републике Србије, Александра Вучића, представља још један покушај криминализације државе Србије и њеног руководства.

Општински одбор Српске напредне странке у Смедеревској Паланци најоштрије осуђује изјаву осведоченог робијаша и затвореника који покушава да Данила Вучића окарактерише као терористу који се повезује са догађајима у Бањској. Напад на чланове најуже породице, децу, говори о каквим кукавицама је реч и са ким држава Србија има посла. Позивамо и све западне земље, као и чланове Квинте да затегну ланац свом љубимцу и укроте звер јер нико нема право да се игра туђим животима. 

Протеклих година, народу на српском Косову и Метохији цртане су мете на чело, специјалне јединице „РОСУ“ упадале су на њихова огњишта, рањавали недужне људе, а сада би да се обрачунају и са породицом Вучић.

Овим путем поручујемо да је држава Србија несаломива, да је председник Александар Вучић, државник, који ужива огромну подршку свога народа и његов панцир смо сви ми који волимо нашу државу и живимо живот слободног и недељивог народа.