Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 30/03/2016

У вези са нимало изненађујућим догађајем на последњој, 42. седници СО Смедеревска Паланка у овом сазиву локалног парламента, преласком доскорашњег члана Српске напредне странке и одборника, Миливоја Петровића из Кусатка, у ДС, Информативна служба повереништва ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће

 

САОПШТЕЊЕ

 

            Кенино јато, од данас је богатије за још једног прелетача, Миливоја Петровића. Да  прелазак не изненађује, довољно говори податак да је Петровић и раније био врло близак структурама локалне власти, и да се, чак иако одборник Српске напредне странке, због разних комбинација и послова, састајао са руководством паланачког ДС-а и СПС-а. После одласка Бојана Маринковића и догађаја који су неки локални медији окарактерисали као „политички земљотрес“, данас је још један доскорашњи члан СНС-е изазвао катаклизмички спектакл, патетичном и театралном изјавом за говорницом током 42. седнице СО.

            Постоји пракса да доскорашњи чланови СНС-е, који знају да понашањем и активностима нису стекли поверење да се нађу на одборничкој листи за предстојеће локалне изборе, без трунке скрупула јавно приступају оним странкама, чија је врхушка кримогеним активностима и смутним радњама довела Смедеревску Паланку до амбиса. У политици има места за истину, марљив рад и самопрегор, али за глуматање – данас је отишао последњи воз.

 

            Поменута пракса даје резултате: од увођења повереништва у ОО СНС Смедеревска Паланка и почетка припрема за изборе, Српској напредној странци је приступило више од четири стотине чланова. Док трају размирице, свађе и осипање међу чланством у општинским одборима свих странака на територији Смедеревске Паланке, СНС у Паланци може да се похвали двотрећинским високообразованим чланством и кадровима спремним да Паланку извуку са руба амбиса. Повереништво ОО СНС Смедеревска Паланка захваљује појединцима, који се сами позиционирају тачно тамо, где им је место. Они који вреде и који Паланци желе најбоље, подржавају листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, а они, који мање знају и вреде, пристају уз Радослава Милојичића Кену и његове барјактаре сенки, таме и понижења.

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ОО СНС СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

У ПОВЕРЕНИШТВУ