САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ 12/12/2015

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 12.12.2015.

Српска напредна странка обавештава јавност да се настављају примитивни и простачки напади на нашу странку у Смедеревској Паланци. Након што су, за сада, непозната лица пре два дана исписала увредљиве графите на фасади тек реновираних страначких просторија, синоћ су разбијена и стакла.

Оба инцидента су пријављена полицији, и од надлежних државних органа очекујемо да што пре пронађу учиниоце ових срамних дела, санкционишу их, и о томе обавесте грађане.

Поручујемо Демократској странци, и њиховом шефу Радославу Милојчићу, да нас вандалски напади неће ни уплашити, ни зауставити да се боримо за пристојну и економски развијену Смедеревску Паланку, и да ћемо се сваким даном, заједно са грађанима, још јаче борити свим демократским средствима против најгоре власти у историји Смедеревске Паланке.

Онима који по сваку цену, и на сваки начин, покушавају да сачувају своје фотеље, грађани ће јасно поручити на изборима да је њиховој пљачкашкој политици дошао крај.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА