Саопштења

САОПШТЕЊЕ 24/12/2016

У вези са последњим дешавањима, у чијем је средишту излазак Српске напредне странке из власти у Смедеревској Паланци, Информативна служба ОО СНС Смед. Паланка издаје следеће:

 

 

 

САОПШТЕЊЕ

 

 

 

            Злоупотребљавајући успехе Српске напредне странке, њено име, и све што је постигнуто откако Странка постоји, група појединаца у Смедеревској Паланци не престаје да обањује јавност. Појединци се упорно представљају као представници Српске напредне странке, иако су од стране Извршног одбора предложени за искључење из СНС.

 

            Последња сулудост коју чине, тиче се тзв. окупљања симпатизера Странке, у виду подршке новом руководству општине. Окупљање је, наводно, планирано за 24. децембар у Великој сали СО, са почетком у 19. часова. Српска напредна странка се ограђује од оваквог догађаја, и позива све своје чланство и бираче да не подлежу провокацијама појединаца, чије су активности инспирисане остваривањем личних циљева и интереса.

 

            Још једном истичемо да је смена општинског руководства од пре неколико дана сраман чин превараната и обичног кусура од људи, који су се дрзнули да погазе вољу бирача.

 

            Према информацијама, које управо стижу из београдске централе Странке, Извршни одбор апелује на грађане Смедеревске Паланке који подржавају СНС, да не наседају на лажне изјаве појединаца, који говоре у име Странке.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ПОВЕРЕНИШТВА ОО СНС

СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА