Саопштења

САОПШТЕЊЕ 05/09/2016

Поводом све учесталијих напада на Српску напредну странку, њено руководство, и функционере Општине, у светлу циркуса који се понавља на свакој седници СО откако је овај дом почео са радом, а који је детаљно режиран у просторијама општинских одбора опозиционих странака, али и поводом атака на животе свих становника наше општине, Информативна служба ОО СНС Смедеревска Паланка издаје следеће

 

 

САОПШТЕЊЕ

 

 

Пре свега, дужни смо да са нашим суграђанима поделимо информацију да иза искључења воде стоји организована група појединица, која делује директно под командом доскорашњег председника општине, Радослава Милојичића Кене. Та мала група радника, чинећи више кривичних и прекршајних дела, а мимо постигнутог споразума између свих радника ЈКП „Водовод“ и руководства Општине, усудила се да затвори вентиле на постројењу у ЈКП „Водовод“. Тиме је прекинуто водоснабдевање и угрожена мрежа овог система. Намера ове организоване групе, јесте да дестабилише виталне функције града, да унесе пометњу, и створи атмосферу хаоса. Свуда у свету, ово се третира као анархични акт, а сваки чинилац сноси консеквенце. Убеђени смо да ће више инстанце реаговати поводом овог случаја, и да ће на тај начин учинити све што је у њиховој моћи да се обезбеди могућност у раду и функционисању.

Када је реч о нападима на Српску напредну странку, њене функционере, али и на руководство Општине, дужни смо да одреагујемо онако, како то прописује Статут Странке. Свима је јасно да су лоша глума и још гора режија наступа појединаца из опозиције у локалном парламенту, резултат повређених сујета и манира увређених тинејџера. Недвосмислено, дугогодишњим немаром доскорашњих властелина, нанесена је огромна штета свим локалним институцијама, а понашање које се може видети на свакој седници СО Смедеревска Паланка, само је још један у низу покушаја да се то стање још више погорша.  

         Директно оптужујемо најозлоглашенијег председника општине Смедеревска Паланка, доскорашњег паланачког шерифа, Радослава Милојичића Кену, да свесно наводи своје марионете у кршењу закона. Директно оптужујемо све његове сараднике, доскорашње и одскорашње партијске колеге и коалиционе партнере, да све оно што нису уништили док су били на власти, сада покушавају да униште из опозиције, на најбаналније могуће начине, опструкцијом, говором мржње, подметачинама и другим активностима, својственим само нечасним људима.

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

ОО СНС СМЕД. ПАЛАНКА

У ПОВЕРЕНИШТВУ