Вести

ЗАХВАЉУЈУЋИ ВУЧИЋУ – САНАЦИЈА ПУТЕВА

 

- Захваљујући  нашем председнику, Александру Вучићу ми сада имамо асфалтирани пут.  Оваквог човака за председника никада нисмо имали.

 

Овим речима Мирослав Невенкић из Селевца дочекао је телевизијске екипе.

 

У Селевцу су данас  почели радови на асфалтирању саобраћајница. Асфалтиран је пут ка Великој Крсни и сеоској цркви у дужини од 500 метара. Извођач радова је ПЗП Пожаревац.

 

-Овај путни правац последњи пут је саниран пре тридесет и пет година. Сви претходни функционери су нам обећавали, али нико није испоштовао дато обећање, каже Марко Вемић, представник МЗ Селевац и додаје: -Председник општине , Никола Вучен, посетио нас је  пре два месеца и најавио уређење путне инфраструктуре у селу. Данас су почели радови. Асфалтирана је деоница пута ка Великој Крсни и цркви, а у наредних месец дана радиће се санација споредних путева у селу, у укупној дужини од 15 километара.

 

Вемић је такође истакао да црква у Селевцу слави празник Свету Тројицу, када ће Свету литургију служити Његово Преосвештенство Епископ Јован. Он је позвао све мештане и вернике да се тога дана окупе у селевачком храму и заједно прославе славу.